Ježení 2014

Ahoj!
Dneska tu pro vás mám knížky, které jsem dostala k letošním Vánocům.
Jelikož já knížky většinou nedostávám, je pro mě úspěch jedna a více knih. Letos jsem ale byla nejspíš hodná, protože ta kniha není pouze jedna a jsou všechny úplně dokonalé.
Pusťme se do toho!



Jako první jsem dostala balíček se třemi knihami, všechny od autora Johna Saula. Před Vánoci jsem je objevila ve výprodeji za pár korun, tak jsem si je pořídila a dala mamce, aby mi je zabalila k Vánocům. Jsem na ně hodně zvědavá, dobrý horor jsem nečetla už dlouho, tak snad budou skvělé a budu se u nich bát.


Další knížky jsou takové pěkné vypasené bichličky, z kterých mám šílenou radost. Poslední dobou ujíždím čím dál víc na fantasy, takže jsem ráda, že si mohu doplnit zásoby Strachem moudrého muže (druhý díl Jména větru), na který se nesmírně moc těším a čerstvou novinkou Píseň krve. Ten přebal je naprosto bezvadný, už jenom kochat se tou knížkou stojí za to.



A jako třešničku na dortu tu mám dárek od mého milého, kterým je knížka Osvětimská knihovnice. Po tomhle díle mé srdce prahne už od té doby, co u nás vyšla. Jsem trochu blázen do knih odehrávajících se za druhé světové války, takže tohle pro mě byla skoro povinnost si přečíst a já jsem strašně ráda, že ji mám doma, protože ten obal je taky úžasný a jelikož mám tuhle knížku už i přečtenou, tak mohu říct, že opravdu stojí za to.

A jestli někdo z vás četl některou z těchto knížek, určitě mi dejte vědět, jak se vám líbily a nezapomeňte se pochlubit, co jste dostali k Vánocům vy a jestli nedostáváte knížky, určitě se pochlubte i neknižním dárkem, který vám udělal radost.

Krásný Nový rok!

7 komentářů:

  1. Osvětimská knihovnice bylo to nejlepší, co jsem vloni četla. A stále na ni myslím. Ale málem jsem ji nedočetla. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Radynka: Osvětimská knihovnice je bezvadná, už jsem ji přečetla a byla jsem z ní nadšená :) Jakto žes jí málem nedočetla? :D Bylo to kvůli tomu konci nebo něčemu jinému?

    OdpovědětVymazat
  3. Byly tam asi tři pasáže, který mě úplně citově zmohly :-) Ale nakonec mě přemohla zvědavost a navíc jsem stále doufala, že to dopadne dobře.

    OdpovědětVymazat
  4. jezis, Pisen krve... ja uz ji chci taky :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Lucy Lillianne: Nějak se přes ty Vánoce zabydlela u hodně lidí :D Nejspíš bude dobrá :) A neboj, ona si k tobě cestu najde ;) :)

    OdpovědětVymazat
  6. já už ji četla, ale nutně ji musím mít papírově :-D

    OdpovědětVymazat
  7. John Saul je můj oblíbenec :) Doufám, že se ti bude líbit :)

    OdpovědětVymazat