PŘÍRŮSTKY| Srpen + Září 2014

Zdravím vás u mých měsíčních přírůstků! Srpnové přírůstky jsem vyfotila včas, ale článek jsem už včas neudělala, a tak jsem se rozhodla to spojit se zářijovými. O prázdninách jsem nakupovala poměrně hodně, i když jsem si říkala, že si žádnou knížku pořizovat nebudu (znáte to). Ale když na vás všude koukají slevové akce a nebo si potřebujete doplnit nějakou sérii, tak jaképak copak, že.
Vrhneme se na to, dneska se nebudu tolik vypisovat a budu doufat, že vám ke štěstí postačí fotky (lenost je mocná).
Levá schovaná knížka je Quo vadis
  





Většinu knížek jsem koupila v Levných knihách a po antikvariátech, Milénium a Bubble v úžasném knihkupectví v Řevnicích (pokud se tam někdy dostanete, určitě doporučuji navštívit!) a Tři muži byly recenzní výtisky od nakladatelství Omega - recenze už jsou na blogu. 




Sehnala jsem si pár anglických knížek, abych se pořádně procvičila v angličtině (a ta penguiní klasika se mi prostě strašně líbí). Spasitele jsem si musela pořídit do sbírky Nesboho knih a i když jsem věděla, že bych měla číst od prvního dílu, tak jsem si Spasitele stejně už přečetla a mám naspoilerované dva díly předcházející. Když je někdo tvrdohlavý, dobře mu tak. Nicméně už se těším na Přízrak, Nesbo je můj veliký oblíbenec. Dřív než půjdu spát je zajímavá knížka, recenze už je na blogu a já se těším na film. Zbytek knížek je z výprodejů v Luxoru.

Pochlubte se, co jste si pořídili vy a z jaké knížky máte největší radost.

Hezký den!
Jana

6 komentářů:

  1. Parádní sbírka! Já právě potřebuji sehnat Nemesis, abych si to všechno nenaspoilerovala! :) A Dcera sněhu ach... Dřív než půjdu spát se těším na film! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Basterka: Tak to tě moc chválím ve shánění Nemesis, já jsem si to holka šikovná všechno zpackala :D Ale časem dost zapomínám, takže si myslím, že než se dostanu od prvního dílu k Nemesis, tak nebudu vědět co a jak :D
    Na Dceru sněhu se strašně těším, sledovala jsem tvoje společné čtení a chtěla jsem se do toho dát s vámi, ale nevyšlo mi to, tak snad to vyjde co nejdřív :)
    Taky se těším na film, mám moc ráda Colina Firtha, ale v té roli si ho nějak nedovedu představit.

    OdpovědětVymazat
  3. Jů, to je ale požehnané množství knih. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nikol: Taky si říkám :D Jsem se trochu rozjela, příští měsíce se budu krotit - musím šetřit na vánoce a taky musím všechny tyhle knížky někdy přečíst, tak abych si nenabalovala pořád další. Ale známe to, tyhle předsevzetí :)

    OdpovědětVymazat
  5. larsona mam taky celou serii i kdyz jsem zatim cetla jen prvni dil :) dopisy malych zen mam rozecteny, docela dlouho uz kdyz o tom tak premyslim. bubble - jsem u game takze snad casem. zitra zacnu novy zivot - to je o me? :-D ja se ted snazim setrit, takze utracim jen minimalne, ale co si budeme povidat, nejde to zrusit uplne :-D vcera sem si koupila dve, ale na dlouho si dam zas pokoj, fakt! :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Rachel Roo: Já jsem Milénium už kdysi přečetla, ale měla jsem to půjčené z knihovny a je to moje nejoblíbenější série, takže jsem to chtěla mít doma - hlavně když byla ta letní akce :) Dopisy malých žen bych si ráda přečetla až potom, co si přečtu Malé ženy :D Bubble se nemůžu dočkat, ale mám předtím nějaké resty :) Také si říkám, že Zítra začnu nový život vypadá jak moje motto, co si říkám denně :D Přesně vím, o čem mluvíš - přes jakýkoliv zákaz kupování knih (i když nemám moc peněz) se vždycky něco najde, co si koupím - sláva LK, tam člověk sežene knižní potravu i za pár korun :) Horší je to s tím, že se mi to tu kupí a nestíhám to číst, což mě mrzí, takže bych opravdu ráda přibrzdila a kupovala odteď už jen knihy, co potřebuju k doplnění série - ale známe se ;) :D

    OdpovědětVymazat