Unboxing #1

Přijela jsem domu a čekal mě tu jeden balíček a jeden dopis, tak jsem si řekla, že spáchám historicky první unboxing na tomto blogu.
Oboje jsem vyhrála v soutěži, takže mám ještě větší radost a chci se o ní s vámi podělit.

První tu máme balíček od nakladatelství Moba. Děsně se mi líbí to jejich motto na obalu! "Knihy, které je radost číst". To bych tedy řekla!

Miluju bublinkové obálky! A krasavice se nám už klube... kdo z vás uhádne, co je to za knížku? :)

Kdo uhádl Mlýny osudu, dostává ode mě velikou pochvalu! Těším se na ní hrozně moc a udělala mi šílenou radost. Mimochodem ta obálka je opravdu přenádherná!







A aby toho nebylo málo, vyhrála jsem na blogu Books and Music obálku plnou záložek a dvě placky! A Flexi byla tak skvělá, že připojila krásný dopis a placky jsem dostala v nádherném pytlíčku! Děkuju mockrát, mám radost, když mám tu čest poznat takovou dobrou duši!


A mé nadšení nemá konce, protože jsem na záložce s knihou Šílený profesor našla krásné ilustrované potkánky a já jsem veliká milovnice těchto inteligentních zvířátek a tak vám musím podstrčit tento krásný detail.

Všem mockrát děkuju, mám ze všeho ohromnou radost!

11 komentářů:

  1. Krásné fotky, krásná kniha (ta obálka je opravdu úžasná) a krásné záložky, co víc so přát :)

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím, jsem naprosto spokojený člověk :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak trošku ti závidím, ale mám radost i za tebe :) Ty záložky jsou skvělé!

    OdpovědětVymazat
  4. Mlýny osudu bych také chtěla. Opravdu skvělé fotky! :) A už se těším na další unboxing.

    OdpovědětVymazat
  5. Hezké fotky a určitě velká radost, když se podaří vyhrát. Jako zástupce starší generace chci ještě poděkovat za rozšíření slovní zásoby. Právě jsem si našel, že unboxing znamená rozbalení.

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem moc ráda, že ti výhra udělala takovou radost :) Přesně to bylo účelem :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ta bychlička vypadá velice sympaticky .. aplacky jsou nadherne.. mam doma tu Zakázanou lásku..ale i hon vypadá uzasne..:)

    OdpovědětVymazat
  8. Je hrozně moc sympatická! :) Strašně se těším, až se k ní dostanu :) Všechno je nádherné ^^ Jsem záložkový maniak, asi začnu sbírat záložky :D

    OdpovědětVymazat