Cestovatelská knižní výzva

Už začalo léto, většina z nás má prázdniny a já jsem se rozhodla zapojit do Cestovatelské knižní výzvy od KejBí, abych z toho volna také něco měla. Výzva trvá od 28.6. do 31.8.2014 a pokud se budete chtít zapojit, stačí se zapsat do 22.7. u KejBí do linkovače.


Výzva spočívá v tom, že si vyberete, kolik států byste chtěli za prázdniny navštívit a potom už jenom čtete knížky a zapisujete, do jakých států jste se díky nim podívali (každý stát můžete zapsat jen jednou) s tím, že USA se nepočítá jako jeden stát, ale rozčleňuje se na jednotlivé státy.

Já jsem si vybrala států 10, protože tak nějak předpokládám, že v každé knížce navštívím alespoň jeden stát a přečíst 10 knih za prázdniny mi snad nebude dělat problém.

Státy budou přibývat do tohoto článku tak, jak budu číst jednotlivé knihy a do závorky vždy napíši jméno autora a název knížky, díky které jsem daný stát navštívila.

Doufám, že se také zapojíte a budeme spolu všichni hezky cestovat celé léto, i když budeme doma sedět na zadku.

Státy:
1. Německo (Rok ohně)
2. Velká Británie (Kostičas)
3. Finální říše (Finální říše :D)
4. Německo (Můj druhý život)
5. Řecko (Můj druhý život)
6. Švýcarsko (Můj druhý život)

4 komentáře:

  1. To je sen - cestovat a při tom sedět na zadku :D

    OdpovědětVymazat
  2. Hlavně když člověk ví, že celé prázdniny asi nikam moc cestovat nebude, tak aspoň ta útěcha, že doma sice bude sedět na zadku, ale zacestuje si aspoň v knížkách :D Vymyslela jsi tu výzvu fakt skvěle, jako dělanou pro mě! :) Zadkovní cestování...:D

    OdpovědětVymazat
  3. To je hustá výzva. :D Cestování v sedě má určitě něco do sebe. :))

    OdpovědětVymazat
  4. :D Pro líné lidi 100% :D Hlavně kolik se ušetří peněz za takový pěkný výlet... třeba i Paříž, Austrálii, dokonce i Nový Zéland můžeš navštívit za pár stovek :D Odteď můžeme říkat, že nejdeme do knihkupectví, ale do knižní cestovky zakoupit nový zájezd..jé..:D Sláva KejBí, která to tak skvěle vymyslela! :D

    OdpovědětVymazat