Den ve fotkách #1




Dneska jsem měla víceméně flákací den.
Mám po zkouškách, práci nemám, bakalářky se děsím, takže se do ní zatím ještě nevrhám (chorobné odkládání). Měla jsem tu nedoskládané puzzle od Vánoc, tak jsem se do nich pustila. A doskládala. Protože když se do něčeho pustím, tak se od toho hrozně špatně odháním. Tak se bojím, že jednou tu bakalářku napíšu na jeden zátah, kdy ke konci budou jen odstavce s větou "Chce se mi spát!". Doufám, že to profesoři ocení.
Tyhle puzzle jsou tak dokonalé! Ale daly mi parádně zabrat, to vám povím.
Přemýšlím o tom, že si je nechám zarámovat. Nic proti nim, ale podruhé bych to už asi nedala, pokud bych je měla rozložit.
A ke skládání puzzlí a poobědní pauze u mě neodmyslitelně patří cappuccino a hudba, v tomto případě kluci z Imodia a jejich Valerie, později dokonalí Turisas se zpěvákem, po kterém jednou pojmenuji svého syna! :)
  A k dobrému večeru samozřejmě patří knížka. Momentálně mám věčně zabořený nos v Temných koutech od Gillian Flynnové - dokonalá to četba! Já jen žasnu, jak má knihu od knihy jinou, s odlišným námětem a tuhle dokonce temnější než kteroukoliv předtím. Za mě je to plus, ale citliví lidé se slabými žaludky by se od této knihy měli držet nejspíš dál.
Přeji vám příjemný týden strávený s nějakou kvalitní knížkou! :)
A pokud byste byli zvědaví na moje Turisas, dám vám sem mojí momentálně nejoblíbenější písničku.


2 komentáře: